Checkout Sam

Checkout Sam schreef een artikel over Ieper. Dit is waarom Sam voor ons aan de slag mocht...

Wie is Checkout Sam?

Sam Van den Haute is een jonge Belgische Blogger. In oktober 2020 nam hij contact op met ons en al snel was ik geïnteresseerd in zijn verhaal.

Sam bezorgde me een link naar een aantal artikels over andere toeristische steden en gebieden, maar bezorgde ook probleemloos een blik achter de schermen van de resulaten van zijn pagina’s.

De schrijfstijl van Sam is zeer aangenaam te lezen, maar ook de SEO-waarde achter de opgemaakte teksten was voor mij een doorslaggevende factor.
Hierdoor is zijn website heel vaak een bron voor inspiratie en worden de artikels snel gevonden door Google.
Een nieuw artikel heeft natuurlijk tijd nodig om webbezoeken te generen, maar daar kunnen wij allemaal een beetje bij helpen.

Zeker nu de zomervakantie nog op volle toeren draait, is het wel leuk om dergelijke artikels een duwtje in de rug te geven.

Hoe kan jij Ieper helpen via het artikel van Sam?

  1. Lees het artikel van boven tot onder. Google bekijkt de tijd die je op de pagina spendeert. De tekst volledig lezen is hier dus zeer belangrijk.
    Let wel: de pagina laten open staan zonder te lezen (en dus niet scrollen) geeft een negatief resultaat voor de score in Google.
  2. Geef het artikel 5 sterren. Dit kun je doen met één klik, onderaan het artikel. Hierdoor stijgt het artikel in waarde op zijn website.
  3. Deel de link naar het artikel op jouw sociale media: Facebook of Twitter zijn eenvoudige kanalen om dit te delen.
  4. Deel de link naar zijn artikel op jouw website rond inspiratie om Ieper te bezoeken.
  5. Deel de link naar zijn artikel via jouw nieuwsbrief.
Checkout Sam